Noile softuri Microsoft tintesc clientii RIM

815 ori
<b>Noile softuri Microsoft tintesc clientii RIM</b>Microsoft a prezentat cu 2 zile in urma o serie de noi softuri care permit managementul telefoanelor mobile avansate, intr-un stil similar celui folosit in cazul PC-urilor. Astfel, gigantul software a tintit un public si o piata deja dominata de RIM si al...

Microsoft a prezentat cu 2 zile in urma o serie de noi softuri care permit managementul telefoanelor mobile avansate, intr-un stil similar celui folosit in cazul PC-urilor. Astfel, gigantul software a tintit un public si o piata deja dominata de RIM si al lor BlackBerry.

Terminalele mobile au inceput sa obtina puterea de calcul pentru a deveni unelte cruciale ale oamenilor de afaceri si cosmaruri la capitolul management pentru administratorii tehnologici de tot felul. Michael Gartenberg, analist la Jupiter Research afirma "Persoanele din domeniul IT nu doresc sa lanseze 10.000 de terminale, ci un singur terminal lansat in 10.000 de copii". Microsoft si-a dezvaluit noile softuri destinate utilizatorilor de platforme Windows Mobile, prin intermediul unui discurs al CEO-ului companiei, Steve Ballmer, tinut la conferinta CTIA din San Francisco, marti.

Microsoft System Center Mobile Device Manager 2008 va permite administratorilor de tehnologii sa trimita aplicatii prin intermediul telefoanelor, ocupandu-se si de securitatea acestora si simplificand managementul terminalelor care devin din ce in ce mai complexe. Aceasta lansare pozitioneaza handseturile dotate cu windows Mobile la indemana clientilor reprezentati de organizatii, care cumpara terminalele "la pachet", distribuindu-le angajatilor. Piata aceasta este acum dominata de Research in Motion, prin intermediul lui BlackBerry... Analistii afirma ca RIM are toate motivele sa fie ingrijorata de noua initiativa Microsoft, dar compania canadiana are un as in maneca: faptul ca ea produce si hardware-ul si softurile in cazul lui BlackBerry.

Microsoft a afirmat ca smartphone-ul standard are acum puterea de procesare, spatiul de stocare si capacitatea grafica a unui PC de acum 7-8 ani. Compania a anuntat de asemenea ca va lansa noul soft in prima jumatate a anului viitor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×