Arobs ofera "iPhone-ul fara frontiere"

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.393 ori
<b>Arobs ofera "iPhone-ul fara frontiere"</b>Probabil cea mai mare problema a terminalului Apple iPhone era celebrul firmware 1.1.1, care bloca telefonul si stergea toate aplicatiile third party din memoria acestuia. Arobs, compania clujeana care a oferit publicului roman in premiera super-handsetul...

Probabil cea mai mare problema a terminalului Apple iPhone era celebrul firmware 1.1.1, care bloca telefonul si stergea toate aplicatiile third party din memoria acestuia. Arobs, compania clujeana care a oferit publicului roman in premiera super-handsetul anului a trecut si peste acest obstacol, comercializand la ora actuala iPhone-uri cu noul firmware instalat.

"Cum este posibil acest lucru?" va veti intreba... Iata ca a fost gasita o metoda pentru ca aplicatiile third party sa coexiste cu noul soft lansat de Apple, astfel incat nu va mai fi nevoie sa respectati recomandarea initiala Arobs de a nu face update de firmware dupa cumpararea terminalului. Va reamintim ca firma clujeana se numara printre putinii distribuitori ai acestor telefoane produse de Apple, acestia oferind si garantie de 24 de luni dupa achizitionare. Avand in vedere ca ideea de service a fost pusa la indoiala de catre companiile rivale si de catre unii clienti, va aducem la cunostinta ca Arobs a semnat un contract cu o companie agreata de catre furnizorul oficial de iPhone-uri din SUA.

Drept urmare, service-ul se poate realiza si toate problemele adiacente ale acestuia se vor reglementa conform legilor autohtone. Arobs a prezentat in premiera telefonul iPhone in cadrul SIAB 07, terminalul fiind disponibil jurnalistilor si fanilor tehnologiilor de varf din toata tara si nu numai. Compania si-a innoit previziunile, estimand acum ca vor atinge peste 1000 de unitati vandute pana la finalul anului, in conditiile in care clientii nu au intarziat sa apara odata cu punerea in vanzare a terminalului care a zguduit industria mobila.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×