Noile telefoane Nokia cu Android ajung în secţiunea "Android Enterprise" la recomandări: Nokia 8 Sirocco, Nokia 7 Plus, Nokia 6 (2018)

1.488 ori
<b>Noile telefoane Nokia cu Android ajung în secţiunea "Android Enterprise" la recomandări: Nokia 8 Sirocco, Nokia 7 Plus, Nokia 6 (2018)</b>Descoperim astăzi faptul că cei de la Google au făcut un update asupra listei de terminale incluse în secțiunea Android Enterprise, aici fiind menționate acele telefoane recomandate de marele G pentru utilizarea în zona business și enterprise

Dacă HTC şi Google s-au avut atât de mult ca fraţii încât Marele G a cumpărat o parte din HTC, acum se pare că şi Nokia se înţelege excelent cu gigantul motoarelor de căutare. Atât de bine, încă cele mai noi telefoane ale sale cu Android sunt recomandate în secţiunea "Android Enterprise". E vorba despre Nokia 8 Sirocco, Nokia 7 Plus şi Nokia 6 (2018).

Aceleaşi 3 telefoane fac parte oficial din iniţiativa Android One, aşa cum a fost anunţat la MWC 2018. HMD a promis în repetate rânduri că va fi una dintre companiile care oferă în premieră Android P (şi Oreo anul trecut şi s-a ţinut de cuvânt), dar şi actualizări de securitate lunare. Acest ultim aspect a făcut ca terminalele sale noi să intre în Android Enterprise Recomemend Program.

Proiectul a fost anunţat cu câteva săptămâni în urmă, cu 21 de terminale care respectau standardele cerute. E vorba despre telefoane destul de sigure şi actualizate încât să poată opera într-o corporaţie, în mediu enterprise. Acele handseturi, inclusiv modele ca Huawei Mate 10, Motorola Moto X4 sau BlackBerry KeyOne aveau garanţia actualizarilor de securitate la interval de 90 de zile pentru cel puţin 3 ani.

Telefoanele Nokia mai sus menţionate ajung şi ele pe listă, deci se pot folosi în mediul business şi corporate. Cândva Palm, BlackBerry şi Microsoft se întreceau în această zonă... care ajunge să fie acaparată de Android.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×