HMD Global confirmă sosirea lui Android 9.0 pe toate smartphone-urile Nokia din portofoliu

1.336 ori
<b>HMD Global confirmă sosirea lui Android 9.0 pe toate smartphone-urile Nokia din portofoliu</b>În cadrul evenimentului de lansare al smartphone-urilor Nokia 2.1, Nokia 3.1 și Nokia 5.1, finlandezii de la HMD Global au ținut să menționeze și faptul că aceste noi terminale vor primi actualizarea la Android 9.0. Pe lista de update se mai află

Finlandezii de la HMD Global au susținut un eveniment de presă chiar ieri seară în Rusia, acolo unde au debutat smartphone-urile Nokia 2.1, Nokia 3.1 și Nokia 5.1 - dispozitive despre care v-am vorbit într-un articol dedicat chiar aici. La fața locului, managerul global de marketing al companiei și anume Neil Broadley a profitat de ocazie pentru a dezvălui faptul că toate smartphone-urile din portofoliul actual vor primi actualizarea la Android P.

Astfel lista include noul trio menționat mai sus, dar și următoarele telefoane: Nokia 1, Nokia 2, Nokia 3, Nokia 5, Nokia 6, Nokia 6.1, Nokia 7, Nokia 7 Plus, Nokia 8, Nokia 8 Sirocco, cât și recent lansatul Nokia X6 (2018) care ar putea ajunge și la nivel internațional în această vară.

În altă ordine de idei, Juho Sarvikas (Chief Product Officer) a declarat în cadrul evenimentului faptul că smartphone-ul Nokia 8 va primi un update pe data de 1 iunie ce va aduce și modul Nokia Pro Camera. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×