Nokia 10 este un viitor flagship cu procesor Qualcomm Snadpragon 845, va sosi în august 2018

2.084 ori
<b>Nokia 10 este un viitor flagship cu procesor Qualcomm Snadpragon 845, va sosi în august 2018</b>În vreme ce încă așteptăm debutul lui Nokia 9 iată că apare în ecuație și succesorul acestui model, adică Nokia 10. Acesta și-a făcut apariția într-o listă a terminalelor din 2018 care vor beneficia de procesoare Qualcomm Snapdragon 845

Scăpările din prima parte a acestui an sunt dominate de Nokia se pare şi după ce ne-am familiarizat cu detalii despre Nokia 3310 4G şi Nokia 6 (2018), acum aflăm detalii şi despre un aşa numit Nokia 10. Terminalul ar urma să fie un viitor flagship, unul cu procesor Qualcomm Snapdragon 845 la bord aparent.

Nokia 10

Informaţiile au apărut pe Weibo, în China, prin intermediul unei liste de smartphone-uri flagship pe anul 2018 pe care v-am prezentat-o și noi anterior, cu procesor Snapdragon 845 integrat. Singurul model care figurează pe luna august este acest misterios Nokia 10. Privim cu precauţie scăparea, mai ales că după Nokia 9 şi Nokia 8 (2018) ar fi bizar să vedem încă un flagship HMD Global/Nokia în acest an.

Asta evident în cazul în care Nokia 9 nu a fost convertit în Nokia 10, iar Nokia 8 cel nou nu va fi doar un high midrange. Sunt şanse mai mari ca HMD Global să meargă pe o linie coerentă şi ca toate telefoanele din acest an să fie modele Nokia cu aceeaşi numerotaţie ca anul trecut şi cu (2018) în coadă. Mă aştept la o cameră duală pe viitorul flagship, cu optică Carl Zeiss şi la un salt la 8 GB RAM poate.

De asemenea mi se pare că o lansare în august e cam târzie, multe din flagship-urile hardcore ale anului curent bucurându-se deja de luni bune de succes până atunci, cu tot cu Snapdragon 845 la bord.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×