Nokia 130 este cel mai accesibil telefon; acesta costă doar 25$

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.664 ori
<b>Nokia 130 este cel mai accesibil telefon; acesta costă doar 25$</b>Astăzi, cei de la Microsoft anunță lansarea unui nou terminal mobil situat în categoria low-end, mai precis modelul 130. Dacă vă gândeați că este vorba despre un device Windows Phone, aflați că nu este cazul. Nokia 130 este destinat a fi un...

Astăzi, cei de la Microsoft anunță lansarea unui nou terminal mobil situat în categoria low-end, mai precis modelul 130. Dacă vă gândeați că este vorba despre un device Windows Phone, aflați că nu este cazul. Nokia 130 este destinat a fi un terminal practic ce va sosi pe piață la un preț de doar 25$.

Acest telefon dispune de un display LCD de 1.8 inch cu rezoluție 160 x 128 pixeli, un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB, un bliț LED și o baterie de 1.020 mAh. Deși nu impresionează la capitolul specificații, menirea lui Nokia 130 este accea de a fi un telefon pe care toți să și-l poată perimte, acesta fiind destinat în special pentru piețele aflate în curs de dezvoltare.

Nokia 130

Cu toate acestea, Nokia 130 reușește să aducă un plus la capitolul redare audio și video, acesta fiind capabil să ofere până la 16 ore de playback video sau 46 ore playback audio. Nokia 130 va sosi atât în varianta single-SIM, cât și în varianta dual-SIM în 3 nuanțe de culoare: roșu, alb și negru.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×