Samsung Galaxy Alpha se afișează În cadrul unui eveniment oficial În Rusia

Autor:  | Publicat în:  Samsung 961 ori
<b>Samsung Galaxy Alpha se afișează În cadrul unui eveniment oficial În Rusia</b>Deși lansarea sa ar urma să aibă loc în doar două zile, mai precis pe data de 13 august, se pare că Samsung Galaxy Alpha s-a grăbit puțin, acesta poposind ieri pe piața din Rusia în cadrul unui eveniment oficial. &nbsp; Din câte putem vedea în...

Deși lansarea sa ar urma să aibă loc în doar două zile, mai precis pe data de 13 august, se pare că Samsung Galaxy Alpha s-a grăbit puțin, acesta poposind ieri pe piața din Rusia în cadrul unui eveniment oficial.

Din câte putem vedea în imaginea de mai sus, Samsung Galaxy Alpha se află pe lista de principali sponsori ai unui eveniment de yachting, ocazie numai bună de publicitate pentru compania sud-coreeană. De asemenea, terminalul pozează și pentru cameră în mâinile unor invitați la eveniment.

Samsung Galaxy Alpha se afișează În cadrul unui eveniment oficial În Rusia

Acest device metalic ne-ar putea încânta cu un display HD de 4.7 inch, un procesor octa-core Exynos 5, 32 GB spațiu de stocare, o cameră foto de 12 megapixeli, o cameră secundară de 2.1 megapixeli și sistemul de operare Android 4.4.4 KitKat. Trebuie să recunoaștem că telefonul nu arată deloc rău la prima vedere, urmând ca primele impresii să le aflăm la IFA 2014, locație în care ar putea poposi și Galaxy Alpha.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×