Acer trimite invitațiile pentru un eveniment ce va avea loc la IFA 2014; Liquid Jade Plus așteptat să debuteze oficial

968 ori
<b>Acer trimite invitațiile pentru un eveniment ce va avea loc la IFA 2014; Liquid Jade Plus așteptat să debuteze oficial</b>Printre producătorii ce vor fi prezenți anul acesta la IFA 2014 se numără și Acer, companie care recent a trimis invitațiile către media pentru o conferință de presă ce va avea loc pe data de 3 septembrie. Se așteaptă că printre noile...

Printre producătorii ce vor fi prezenți anul acesta la IFA 2014 se numără și Acer, companie care recent a trimis invitațiile către media pentru o conferință de presă ce va avea loc pe data de 3 septembrie. Se așteaptă că printre noile device-uri lansate să îl remarcăm și pe Acer Liquid Jade Plus.

Acesta din urmă va dispune de un display HD de 5 inch (1.280 x 720 pixeli), un procesor quad-core MediaTek tactat la 1.3 GHz, 2 GB memorie RAM, 16 GB spațiu de stocare, o cameră foto principală de 8 megapixeli, o cameră foto secundară de 2 megapixeli și o baterie de 2.100 mAh.

Acer trimite invitațiile pentru un eveniment ce va avea loc la IFA 2014; Liquid Jade Plus așteptat să debuteze oficial

De asemenea vom primi și două sloturi SIM cu suport dual-standby și sistemul de operare Android 4.4. KitKat. Potrivit unor surse, odată ajuns pe piață, acest terminal se va regăsi la un preț de aproximativ 373$.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×