Nokia 2 se dezvăluie în prima randare cu iz oficial; rămâne arătos deși vorbim de un telefon low-end

791 ori
<b>Nokia 2 se dezvăluie în prima randare cu iz oficial; rămâne arătos deși vorbim de un telefon low-end</b>La doar o zi de la aflarea veștii că Nokia 2 va sosi cu o mega baterie de 4000 mAh la interior, iată că nimeni altul decât @evleaks ne dezvăluie o randare cu iz oficial pentru telefonul entry-level pregătit de finlandezi. În ciuda segmentului din care

Doar ieri ce am aflat faptul că Nokia 2 sosește cu o mega baterie de 4000 mAh și iată că astăzi avem ocazia să vedem noul telefon al finlandezilor reprezentat într-o randare cu iz oficial via @evleaks. În ciuda segmentului entry-level din care face parte, acest smartphone se prezintă chiar bine la capitolul design, fiind vorba cel mai probabil de o carcasă unibody cu ramă metalică la fel de rezistentă precum cea de pe Nokia 3 și cu un spate din policarbonat mat.

Nokia 2

Din ce vedem, telefonul vine pe alb și negru iar cel puțin privit din față acesta îmi amintește într-un fel de Google Pixel. Ca dotări ne așteptăm la un display cuprins între 4.7 și 5 inch cu rezoluție HD, la un procesor Qualcomm Snapdragon 210 sau 212 și la doar 1 GB RAM din păcate.

Nokia 2

Spațiul de stocare va fi de 8 GB iar pe partea de fotografiere vom fi întâmpinați de o cameră frontală de 5 megapixeli și de un senzor principal de 8 megapixeli. Bateria este însă punctul forte aici și raportat la o asemenea diagonală și la un procesor optimizat pentru consum redus, trebuie să vă așteptați la o autonomie ideală. Prevăd un preț de 100 euro pentru Nokia 3! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×