Nokia 2 apare în benchmark-ul AnTuTu cu 1 GB RAM și Android 7.1.1

1.516 ori
<b>Nokia 2 apare în benchmark-ul AnTuTu cu 1 GB RAM și Android 7.1.1</b>Smartphone-ul entry-level Nokia 2 mai are parte de o apariție în benchmark-uri, de această dată telefonul fiind zărit în cadrul AnTuTu. Acest test nu face decât să ne confirme faptul că într-adevăr dispozitivul vine echipat cu 1 GB RAM

Ziua şi scăparea pentru Nokia 2, extrem de activ în ultima vreme pe radarul leaksterilor. Acest telefon entry level încearcă un experiment inedit: aduce dotările de bază pentru un telefon modern cu Android în tandem cu o baterie mare. Ultimele zvonuri îl dădeau drept sigur pentru o lansare pe 31 octombrie, iar acum îl vedem scăpat în AnTuTu mai nou.

Am văzut acest handset certificat de autoritatea Bluetooth SIG recent şi a apărut şi la un retailer american, listat la preţul de 99 de dolari. Cunoscut şi sub numele de cod TA-1035, terminalul ar urma să vină pe alb sau negru, cu două sloturi SIM la bord. Acelaşi TA-1035 a fost depistat în AnTuTu, fix cu dotările pe care le ştiam şi le aşteptam. Rulează Android 7.1.1 şi are procesor Qualcomm Snapdragon 212, ecran HD şi cameră de 8 MP în spate, plus una frontală de 5 MP.

Vine cu 1 GB RAM şi 8 GB stocare, deci exact ce se aşteaptă de la un device entry level. E drept că e mai jos de cota obişnuită, care includea de obicei măcar 2 GB RAM şi 16 GB stocare, dar la 99 de dolari nu avem pretenţii mari. Măcar procesorul Snapdragon din seria 200 înseamnă că primim suport 4G LTE... Ar trebui să vedem şi slot microSD la bord şi zvonurile vorbeau despre o diagonală mai micuţă decât de obicei, 4.5 inch.

E un plus că nu ne-am ales cu o rezoluţie qHD totuşi. Telefonul a apărut deja în GeekBench, randări şi fotografii reale, deci ultimul pas până la lansare este un clip hands on scăpat pe web.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×