Nokia 2630, inca un telefon low end de la Nokia

3.596 ori
<b>Nokia 2630, inca un telefon low end de la Nokia</b>O serie de imagini noi ale acestui telefon low-end de la Nokia si-au facut aparitia pe Internet, modelul 2630 surprinzand prin grosimea sa de doar 9.9 mm. Handsetul reprezinta o combinatie intre tehnologia Bluetooth si o camera cu performante medii, cele...

O serie de imagini noi ale acestui telefon low-end de la Nokia si-au facut aparitia pe Internet, modelul 2630 surprinzand prin grosimea sa de doar 9.9 mm.

Handsetul reprezinta o combinatie intre tehnologia Bluetooth si o camera cu performante medii, cele 2 permitandu-va sa transferati cu usurinta pozele facute catre alte terminale dotate cu Bluetooth. Acest low-end cu greutate scazuta include functii de baza cu ar fi suportul email, MMS, un calendar si un calculator, dar si radio FM si ringtone-uri MP3. Evident, un astfel de model Nokia nu este alegerea perfecta pentru un utilizator profesionist, dar orice client in cautarea unui low-end va fi cu siguranta multumit.

Probabil va intrebati de ce o serie de specificatii tehnice ale lui Nokia 2630 sunt afisate in limba chineza... Ei bine, low endurile au o atractie deosebita pentru publicul asiatic, dupa cum putem deduce din zecile de milioane de terminale produse de gigantul finlandez si vandute in China... Oare terminalul va fi disponibil intai pentru acest gen de public sau pentru europenii care gusta mai nou smartphone-urile si in curand si iPhone?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×