Sony Ericsson K660i se prezinta prin imagini

3.851 ori
<b>Sony Ericsson K660i se prezinta prin imagini</b>Telefonul Sony Ericsson K660i tocmai a fost remarcat pe site-ul britanic al producatorului sau si se pare ca handsetul va fi disponibil in 2 variante de culori: "verde deschis pe alb" si "purpuriu pe negru". Printre feature-urile acestui nou telefon se...

Telefonul Sony Ericsson K660i tocmai a fost remarcat pe site-ul britanic al producatorului sau si se pare ca handsetul va fi disponibil in 2 variante de culori: "verde deschis pe alb" si "purpuriu pe negru".

Printre feature-urile acestui nou telefon se numara o camera de 2 megapixeli, suport pentru Bluetooth stereo, dar si pentru conectivitate HSDPA. Handsetul include si un slot pentru memory stickuri M2 si soseste cu softuri preinstalate, suita clasica pentru telefoanele Sony Ericsson. Aceasta include un web browser, un RSS reader, jocuri Java 3D, suport pentru inregistrare video si instant messaging. K660i masoara 104 x 47 x 14.7 mm si cantareste 96 de grame, numarandu-se printre cele mai asteptate terminale ale toamnei.

Nu cunoastem inca o data de lansare pentru noul Sony Ericsson, dar va oferim sansa de a admira terminalul in imaginea de mai sus. In sfarsit avem de-a face cu un telefon de calitate branduit SE si care sa nu fie parte a seriei Walkman. La urma urmei, publicul nu doreste doar telefoane cu functii muzicale, ci si terminale utile, ideale atat pentru un adolescent, cat si pentru un om de afaceri sau un fotograf amator.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×