Nokia 3.2 (TA-1157) este certificat de FCC; Rulează Android One și are cameră duală

1.235 ori
<b>Nokia 3.2 (TA-1157) este certificat de FCC; Rulează Android One și are cameră duală</b>Știm de ceva timp și faptul că finlandezii de la HMD Global pregătesc modele succesor pentru smartphone-urile de buget lansate pe piață anul trecut, unul dintre acestea fiind și Nokia 3.1. Astăzi descoperim o certificare marca

Știm de ceva timp și faptul că finlandezii de la HMD Global pregătesc modele succesor pentru smartphone-urile de buget lansate pe piață anul trecut, unul dintre acestea fiind și Nokia 3.1. Astăzi descoperim o certificare marca FCC pentru un model menționat cu numele de cod TA-1157 care la prima vedere pare a fi chiar succesorul acestui device anterior menționat, unul care ar putea ajunge lansat sub denumirea de Nokia 3.2.

Nokia 3.2

Pe seama schiței asociate aflăm că device-ul vine echipat cu o cameră duală în spate și cu un scanner de amprente plasat central sub acest modul foto. Apare și inscripția Android One la baza handset-ului, iar certificarea dezvăluie și o serie de specificații hardware precum configurațiile în care va sosi: 2GB RAM + 16 GB stocare, respectiv 3 GB RAM + 32 GB stocare.

De asemenea sunt listate și dimensiunile telefonului ce va măsura 148.95 mm în lungime și 71.3 mm în lățime - semn că ecranul va fi o unitate de aproximativ 5.2 inch, probabil cu rezoluție Full HD. Bateria este de 3000 mAh și ar trebui să ne așteptăm la un procesor Qualcomm sau MediaTek la pachet. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×