Nokia 7.1 Plus apare într-o randare credibilă; Are decupaj în zona superioară și cameră duală Zeiss

1.162 ori
<b>Nokia 7.1 Plus apare într-o randare credibilă; Are decupaj în zona superioară și cameră duală Zeiss</b>Deși șansele de a vedea un flagship Nokia în acest an se apropie de zero, compania finlandeză mai pregătește lansări din zona smartphone, un exemplu fiind Nokia 7.1 Plus care în China va fi cunoscut drept Nokia X7. După câteva fotografii cu

Pe seama ultimelor zvonuri apărute în presa online se pare că în acest an nu vom primi un flagship Nokia pe piață, asta pentru că firma finlandeză dorește să aducă direct un device cu procesor Snapdragon 855 la început de 2019. Deși un asemenea device nu va sosi în acest an, vom mai avea în continuare parte de lansări din zona upper mid-range, acolo unde este așteptat și modelul Nokia 7.1 Plus.

Nokia 7.1 Plus

După câteva fotografii ale panoului său frontal pe care le-am văzut anterior, astăzi descoperim o randare credibilă ce ne prezintă design-ul ales de către finlandezi pentru noul dispozitiv. Interesant este faptul că aici nu mai avem parte de un panou fără decupaj în zona superioară precum ni se prezenta în fotografii, ci un ecran cu breton mai restrâns. 

O bărbie proeminentă se va afla sub ecran și în spate vedem modulul de cameră duală însoțit de inscripția ZEISS. Există și un bliț LED alături, iar mai jos se află scanner-ul de amprente. Nokia 7.1 Plus va sosi într-o carcasă unibody cu ramă metalică și spate din sticlă, iar vestea cea bună este că Android One va rula din fabrică aici. Posibil ca un procesor Snapdragon 710 să fie oferit la pachet alături de 4 sau 6 GB RAM!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×