Nokia 3120 classic anuntat oficial

Autor:  | Publicat în:  Nokia 3.117 ori
<b>Nokia 3120 classic anuntat oficial</b>Un nou handset mid-end Nokia vede lumina zilei astazi, pe numele sau Nokia 3120 classic. Terminalul, pe care-l puteti admira in imaginea urmatoare are functii modeste, dar va tenta clientii care doresc un pret bun pentru un handset de nivel mediu. Nokia...

Un nou handset mid-end Nokia vede lumina zilei astazi, pe numele sau Nokia 3120 classic. Terminalul, pe care-l puteti admira in imaginea urmatoare are functii modeste, dar va tenta clientii care doresc un pret bun pentru un handset de nivel mediu.

Nokia 3120 classic este dotat cu un display QVGA cu diagonala de 2 inch, capabil sa afiseze pana la 16 milioane de culori. Conectivitatea nu este o problema pentru handsetul mid-end, fiind asigurata de Bluetooth 2.0, USB si jackul audio standard de 2.5mm. Radio-ul FM se afla pe lista de specificatii tehnice, gata sa multumeasca orice meloman, in vreme ce fotografii amatori vor gasi camera de 2 megapixeli (cu suport pentru inregistrare video) pe placul lor.

Telefonul este un quad-band, cu suport pentru dual band 3G si va fi disponibil in versiuni de culoare "grafit", alb, rosu si castaniu. Handsetul va suporta push email si va include un slot pentru carduri microSD, pentru o capacitate de stocare superioara a terminalului. Nokia 3120 classic va fi disponibil pe piata incepand cu cel de-al doilea trimestru fiscal al anului in curs, la un pret estimat la 150 de euro (fara taxe).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×