In toaletele finlandeze se intra doar pe baza de SMS

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.055 ori
<b>In toaletele finlandeze se intra doar pe baza de SMS</b>In vreme ce in Londra poti folosi SMS-ul pentru a gasi o toaleta, turistii care trec prin partea de vest a Finlandei vor afla ca au nevoie urgenta de telefonul mobile in cazul in care ... au nevoie la baie. Incercand sa limiteze vandalismul in acea zona,...

In vreme ce in Londra poti folosi SMS-ul pentru a gasi o toaleta, turistii care trec prin partea de vest a Finlandei vor afla ca au nevoie urgenta de telefonul mobile in cazul in care ... au nevoie la baie.

Incercand sa limiteze vandalismul in acea zona, Administratia Drumurilor Finlandeze a implementat un sistem care se aplica in acest moment pentru Autostrada 1. Acesta cere utilizatorilor care doresc sa foloseasca toaleta sa trimita un mesaj cu textul "Deschide" (in finlandeza) pentru a avea acces la "tron". Prin aceasta metoda, se presupune ca eventualii vandali vor renunta la graffiti-uri, stiind ca numarul lor este stocat temporar intr-o arhiva.

Banuim ca exista si hackuri ale acestui sistem, pentru cei care doresc cu adevarat sa vandalizeze o toaleta si vor sa o faca intr-un stil high tech. Dar cum ramane cu turistii sau cu persoanele care nu stiu aceasta noua regula si nici cum se scrie "Deschide" in finlandeza? Ne imaginam ca exista indicatii pe usa toaletei, caci altfel, orice non-vorbitor de finlandeza ar avea o mare problema in a gasi drumul catre "usurare".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×