O privire asupra lui Sony Ericsson K660

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.558 ori
<b>O privire asupra lui Sony Ericsson K660</b>Anuntat in noiembrie si nelansat inca, Sony Ericsson K660 este un terminal midrange, care reuseste sa strecoare si cateva feature-uri high-end pe lista sa de specificatii. Admirati acest handset in imaginea urmatoare: Terminalul este unul 3G, cu suport...

Anuntat in noiembrie si nelansat inca, Sony EricssonK660 este un terminal midrange, care reuseste sa strecoare si cateva feature-uri high-end pe lista sa de specificatii. Admirati acest handset in imaginea urmatoare:

Terminalul este unul 3G, cu suport pentru conectivitate HSDPA si browsing web imbunatatit fata de precedesorii sai. K660 soseste dotat cu performantul player Walkman 3.0, dar si cu un display QVGA si un Media Center de calitate. Acest Sony Ericsson este un quad-band, care suporta conectivitate EDGE, USB si Bluetooth stereo, iar o privire mai atenta a listei sale de specificatii ne arata ca acest model seamana destul de mult cu proaspat lansatul K630. Avantajul acestui terminal este display-ul color de 262.000 de culori cu rezolutie QVGA, in vreme ce memoria interna este de doar 32MB, dar capacitatea de stocare poate fi marita cu ajutorul slotului Memory Stick Micro.

Ca si K630, K660 include o camera de 2 megapixeli, din pacate fara autofocus. Terminalul masoara doar 104 x 47 x 15mm si cantareste 95 de grame, fiind dotat cu o baterie Li-Ion (BST-33) de 950 mAh, care rezista 330 de ore in standby si 9 ore in mod convorbire. Lista de aplicatii a lui K660 include nume pe care le veti recunoaste cu siguranta, cum ar fi Cyber-shot SE v2.0, TrackID, Smart Search, NetFont 3.4 (browser), servicii Location si functii de administrare a mesajelor. Playerul acestui nou Sony Ericsson suporta fisiere audio in format MP3, AAC, AAC+, E-AAC+, WAV, WMA, M4A, iMelody, XMF, RealAudio 8 si MIDI. De mentionat este faptul ca terminalul include o camera cu suport pentru inregistrari video in rezolutie QVGA si la 15fps. Clipurile inregistrate sunt fisiere MPEG-4, AAC mono, la 16.000 kHz si 15 fps la 370 kbps.

Cu toate aceste functii si un design atractiv, Sony Ericsson K660 nu are nici o scuza pentru a nu se vinde bine, mai ales la pretul de 180 de euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×