Nokia 3310 (2017) ajunge în oferta operatorului Vodafone România; curând am putea vedea și alte modele ale finlandezilor listate

2.098 ori
<b>Nokia 3310 (2017) ajunge în oferta operatorului Vodafone România; curând am putea vedea și alte modele ale finlandezilor listate</b>În sfârșit telefonul Nokia 3310 (2017) ajunge în țara noastră, Vodafone fiind operatorul ce în curând va începe comercializarea sa atât la liber, cât și cu abonament. Produsul de față marchează revenirea unui clasic vândut în milioane de exemplare la

Știm faptul că ajutorul unui operator în cazul promovării unui produs sau al unui producător înseamnă enorm pentru acesta. Faptul că Vodafone (și probabil și alți operatori majori) sprijină Nokia, e un lucru îmbucurător pentru finlandezi și totodată pentru fanii producătorului de telefoane. E un semnal că vom vedea probabil și celalalte noi telefoane Nokia la noi în țară și de ce nu chiar și prin intermediul celorlalți operatori.

Nokia 3310 (2017)

Un prim pas a fost făcut astăzi când Vodafone România a anunțat disponibilitatea lui Nokia 3310 (2017) pe plan local și ne putem aștepta în perioada următoare și la anunțuri legate de disponibilitatea modelelor Nokia 3, Nokia 5, respectiv Nokia 6 și pe viitor chiar flagship-urile Nokia 8 și Nokia 9 pe care le așteptăm a fi anunțate în vară.

Aflați că noul 3310 va fi disponibil pentru moment în varianta Dark Blue, urmând ca în perioada următoare să intre în oferta operatorului și versiunile Warm Red și Yellow. Telefonul vien cu display de 2.4 inch polarizat, cu slot microSD și cu o baterie de 1200 mAh ce asigură până la 22 ore de autonomie. 

Produsul costă doar 9 euro împreună cu abonamentul 'Ce vrei tu 8' care include minute și SMS-uri nelimitate în rețea, 2500 unități 'ce vrei tu' (minute naționale, sms-uri naționale, sau MB de internet), 200 minute internaționale pe mobil și totodată 4000 MB de internet mobil care cel mai probabil vor rămâne neatinși ținând că avem parte doar de suport 2G în cazul de față. Pe Nokia 3310 (2017) îl veți găsi listat aici!

UPDATE - Am cerut clarificări din partea Vodafone dacă este cumva vorba de versiunea 3G a lui Nokia 3310 (2017), dar din păcate ne-au comunicat că e vorba de versiunea cu conectivitate 2G a telefonului.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×