Nokia 3310 (2017) disponibil la Quickmobile.ro, am făcut deja comanda şi îl aşteptăm pe al nostru!

6.228 ori
<b>Nokia 3310 (2017) disponibil la Quickmobile.ro, am făcut deja comanda şi îl aşteptăm pe al nostru!</b>Nokia 3310 (2017) e probabil telefonul care a divizat cel mai mult lumea din toate modelele lansate la MWC 2017. Unii îl adoră, alţii se aşteptau la mai mult, dar cert este că a făcut vâlvă. Şi iată-l ajuns şi la Quickmobile.ro, care îl listează în oferta

Nokia 3310 (2017) e probabil telefonul care a divizat cel mai mult lumea din toate modelele lansate la MWC 2017. Unii îl adoră, alţii se aşteptau la mai mult, dar cert este că a făcut vâlvă. Şi iată-l ajuns şi la Quickmobile.ro, care îl listează în oferta sa la suma de 249 lei. Noi am făcut comandă deja şi îl aşteptam în următoarele săptămâni!

Nokia 3310 (2017) se livreaza in luna aprilie

SMS-ul de confirmare a comenzii ne-a informat că terminalul se livrează în luna aprilie. Suntem printre primii care au comandat acest feature phone şi suntem tare curioşi să vedem ce poate acest retro phone resurectat. El păstrează o parte din formatul celui vechi, dar este clar mai compact. Vine în nuanţe colorate, dar e disponibil şi pe un gri mai sobru şi păstrează acele butoane numerice legendare prin ergonomia lor.

Nokia 3310 (2017) pret in Romania

Ce e nou e faptul că primim un ecran color polarizat, dar şi o cameră în spate, cu blitz. Acest Nokia 3310 este un terminal 2G, care vine fără WiFi, dar măcar are player MP3. Rulează Nokia Series 30+ OS şi se prezintă cu un browser Opera, dar şi radio FM şi o baterie de 1200 mAh, care oferă până la 22 de ore de convorbiri. Când a mai stârnit un feature phone atâta vâlvă? Nu îmi amintesc, deci de aici şi interesul pentru acest nou venit.

Vom afla dacă e demn de "telefonul care s-a bătut cu tancurile" atunci când ne soseşte prin colet luna viitoare. Găsiţi aici și un hands-on pentru acest telefon, sau îl puteți comanda și voi de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×