Nokia 5230 tocmai devaluit printr-o serie de fotografii si specificatii

109.653 ori
<b>Nokia 5230 tocmai devaluit printr-o serie de fotografii si specificatii</b>Desi ziua de duminica nu este cea mai potrivita pentru dezvaluiri de orice fel, avand in vedere audinta online firava din week-end, iata ca prin aceste prime fotografii si specificatii care-l au la pupitru pe inca neanuntatul Nokia 5230, se face o...

Desi ziua de duminica nu este cea mai potrivita pentru dezvaluiri de orice fel avand in vedere audinta online firava din week-end, iata ca prin aceste prime fotografii si specificatii care-l au la pupitru pe inca neanuntatul Nokia 5230, se face o exceptie. Telefonul are la baza platforma Symbian S60 5th Edition, vine cu un touchscreen rezistiv si feedback tactil.

Ecranul lui Nokia 5230 este un widescreen (16:9) de 3.2 inch, cu o rezolutie de 640 x 360 pixeli, care face posibila vizionarea filmelor la o calitate exceptionala, ramane de vazut totusi, daca acest terminal va primi si titulatura de XpressMusic sau X, cum mai nou sunt marcate telefoanele muzicale de catre finlandezi.

In afara de date legate de display, am mai aflat ca telefonul va dispune de o camera de 2 megapixeli, MIDP Java 2.1, Bluetooth 2.0 dar si flash Lite 3.0 de la Adobe. Se pare ca va fi lansat in luna ianuarie al lui 2010, binenteles este o data neconfirmata, deci ramane sa asteptam anuntul oficial!

Nokia 5230

5230

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×