Motorola Droid, al 3.267-lea telefon care va nimici iPhone-ul!

Autor:  | Publicat în:  Motorola 3.138 ori
<b>Motorola Droid, al 3.267-lea telefon care va nimici iPhone-ul!</b>Personal m-am saturat in a mai compara orice terminal ce vede lumina zilei cu "batranul" iPhone... Nu si producatorii, care vad in telefonul Apple dusmanul suprem! Se intampla si in teaserul de mai jos, care prevesteste noua minune a celor de la Motorola,...

Personal m-am saturat in a mai compara orice terminal ce vede lumina zilei cu "batranul" iPhone... Nu si producatorii, care vad in telefonul Apple, dusmanul suprem! Se intampla si in teaserul de mai jos, care prevesteste noua minune a celor de la Motorola, Motorola Droid:

Motorola Droid va fi lansat de catre operatorul american Verizon si va rula in premiera mondiala versiunea 2.0 a sistemului de operare Android.

Precum ati observat din propozitia de mai inainte, aceasta lansare are 3 cunoscute: Motorola (Droid), Google (Android) si Verizone, care la randul lor, separat, a avut cate ceva de impartit cu Apple!

De aici probabil inversunarea (dovada clipul) si efortul acestora de a impinge acest terminal in fata, terminal care inainte sa-si dezvaluie adevaratul nume, a fost cunoscut sub titulaturile de Tao si Sholes.

Am scris pe Mobilissimo.ro de nenumarate ori despre acest terminal si se pare ca am avut dreptate cand l-am numit "ultima speranta" a celor de la Motorola! Speranta poate deveni chiar hit, daca am in vedere recenziile celor care au avut norocul de a-l avea inca de inainte de lansare!

Totusi, daca stau sa ma gandesc, le va fi infinit mai greu acum, intrucat stacheta ridicata acum doi ani de Apple, e cu cel putin 10 - 15% mai sus, datorita deja celebrului HTC HD2!

In opinia mea, toata reusita acestui terminal, consta in rapiditatea cu care acesta va fi pus pe rafturi si lansat in intreaga lume!

Afirm asta, bazandu-ma pe urmatoarele trei lucruri:

1. Sony Ericcson n-are succes, tocmai pentru ca de la prezentarea unui terminal nou si pana la lansare, face sa treaca jumatate de an!

2. Acum ca a fost lansat Windows Mobile 6.5, sau cum il vor boteza cei de la Microsoft pe data de 20 octombrie, sunt asteptate o duzina de telefoane noi, cu specificatii care mai de care mai "High-tech"!

3. Pornind tot din considerentul de la punctul 2, estimez si un val de telefoane Android care au stat in expectativa din acelasi motiv pentru care au stat si cele Windows Mobile, cu alte cuvinte, asteapta doar gongul de final al Google vis-a-vis de Android V.2.0!

As mai adauga ca acest val (cel de telefoane Android) s-ar putea transforma usor intr-un tsunami si poate chiar adeveri previziunile Google, in ceea ce priveste maket share-ul sistemelor de operare: locul 2 in 2012 !

Revenind la Motorola, concluzionez ca e greu sa revii pe primul loc, cand ceilalti ti-au luat deja fata!

Ca incheiere, va indic pagina celor de la Verizon, care este defapt sursa acestui articol si va doresc vizionare placuta pentru prezentarea ce vi se ofera!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×