Nokia 5630 XpressMusic, disponibil acum in Europa

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.414 ori
<b>Nokia 5630 XpressMusic, disponibil acum in Europa</b>Daca sunteti in cautarea unei variante muzicale a lui Nokia E52, atunci aflati ca handsetul Nokia 5630 XpressMusic este acum disponibil in Europa. Avem de-a face practic cu o clona a lui E52, cu designul tastaturii putin modificat, functii muzicale...

Daca sunteti in cautarea unei variante muzicale a lui Nokia E52, atunci aflati ca handsetul Nokia 5630 XpressMusic este acum disponibil in Europa.

Avem de-a face practic cu o clona a lui E52, cu designul tastaturii putin modificat, functii muzicale proeminente si o productivitate mai scazuta. Terminalul integreaza Nokia Messaging si aflam ca handsetul costa 255 de euro, cel putin in Finlanda, unde este disponibil prin magazinul local Nokia, in varianta online.

Nokia 5630 XpressMusic
este bazat pe platforma Symbian S60 3rd edition FP2 si vine cu o camera de 3.2 megapixeli (cu autofocus), WiFi, suport pentru conectivitate 3.5G si un procesor de 600 MHz. Ultimele 2 dotari sunt chiar mai impresionante decat cele de pe Nokia N97 si aflam ca acest telefon se vinde si in Germania si Italia, in magazinele Nokia.

[Via: Engadgetmobile.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×