Sony Ericsson anunta 2 telefoane "eco": C901 si Naite

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 2.370 ori
<b>Sony Ericsson anunta 2 telefoane "eco": C901 si Naite</b>Sony Ericsson anunta ieri 2 noi telefoane mobile ecologice, din seria GreenHeart, modelele C901 si Naite. Terminalele vin cu incarcatoare cu un consum redus de energie si carcase care contin 50% plastic reciclat. In plus, handseturile nu folosesc manuale...

Sony Ericsson anunta ieri 2 noi telefoane mobile ecologice, din seria GreenHeart, modelele C901 si Naite. Terminalele vin cu incarcatoare cu un consum redus de energie si carcase care contin 50% plastic reciclat. In plus, handseturile nu folosesc manuale conventionale din hartie, ci e-manuals, pentru a reduce consumul de hartie.

Sony Ericsson afirma ca telefoanele GreenHeart reduc emisiile de CO2 cu 15%, in comparatie cu terminalele standard, iar compania planuieste ca toate telefoanele sale sa aiba acest atribut pana in 2015. Sony Erisson C901 GreenHeart este practic un remake al lui C901 Cyber-shot, un candybar de culoare  alba cu aceleasi specificatii ca si cameraphone-ul initial: camera de 5 megapixeli cu autofocus si blitz Xenon, HSDPA, accelerometru, display QVGA.

Sony Ericsson C901

C901 va sosi pe piata in acest trimestru, la pachet cu headsetul MH300 GreenHeart, iar Sony Ericsson Naite este de asemenea un terminal candybar, cu suport pentru conectivitate quad band GSM/GPRS/EDGE (850/900/1800/1900 MHz) si tri-band UMTS/HSPA (850/1900/2100 MHz). Naite soseste cu Google Maps, Bluetooth Stereo, un media player, email, Exchange Activesync, o camera de 2 megapixeli, memorie interna de 100 MB si un slot pentru carduri microSD.

Sony Ericsson Naite

Acest telefon va fi disponibil din trimestrul 3 al acestui an, in variante de culoare argintie si rosie, la un pret neprecizat inca.

Sony Ericsson Naite

[Via: Gsmdome.com]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×