Nokia 5800 XpressMusic livrat catre magazine

2.197 ori
<b>Nokia 5800 XpressMusic livrat catre magazine</b>Nokia a anuntat ieri ca mult-asteptatul telefon muzical cu touchscreen 5800 XpressMusic va fi in curand disponibil in magazine, pe piata din Rusia, Spania, India, Hong Kong, Taiwan, Finlanda si multe altele. Cel mai nou terminal din seria XpressMusic,...

Nokia a anuntat ieri ca mult-asteptatul telefon muzical cu touchscreen 5800 XpressMusic va fi in curand disponibil in magazine, pe piata din Rusia, Spania, India, Hong Kong, Taiwan, Finlanda si multe altele. Cel mai nou terminal din seria XpressMusic, Nokia 5800 este un telefon cu pronuntate functii muzicale si un display touchscreen, care va sosi la un pret rezonabil.

Nokia 5800 XpressMusic este destinat sa aduca muzica la indemana publicului de masa, incluzand un egalizator grafic, memorie de 8 GB, suport pentru toate formaturile muzicale si un jack de 3.5 mm. Printre specificatiile sale se numara si difuzoare stereo cu surround, un display widescreen de 3.2 inchi, cu ratie de aspect 16:9 si suport pentru playback video la 30 fps.

Camera de 3.2 megapixeli a telefonului suporta inregistrare video la 30 fps, iar Nokia 5800 XpressMusic va permite utilizarea serviciilor online de sharing a continuturilor, gen Share on Ovi, Flickr sau Facebook. De asemenea, handsetul va sosi cu suport pentru Nokia Music Store, permitand posesorilor sai sa cumpere melodii printr-un simplu drag and drop.

Sursa: Nokia.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×