Nokia X (2018) apare în numeroase fotografii reale înaintea lansării; Vedem și decupajul din ecran

1.686 ori
<b>Nokia X (2018) apare în numeroase fotografii reale înaintea lansării; Vedem și decupajul din ecran</b>Data de 27 aprilie a fost anterior menționată drept ziua în care primul Nokia cu decupaj în ecran urmează a fi lansat oficial, eveniment ce încă se lasă așteptat. Nu se știe cu certitudine dacă va mai avea loc sau nu, dar o serie de fotografii

Cu doar câteva zile în urmă aflam că HMD Global are pregătit un eveniment pentru data de 27 aprilie, zi în care ar trebui să debuteze primul smartphone din portofoliu cu decupaj în ecran. Pentru moment anunțul oficial întârzie să apară dar avem parte de o mega scăpare online sub formă de fotografii reale cu noul telefon ce este numit Nokia X (2018) aparent și nu Nokia X6 precum se menționa anterior.

Nokia X 2018

După cum se poate vedea, telefonul vine echipat cu un ecran generos de tip 19:9, unul care în partea de sus dispune de un mic decupaj ce găzduiește camera selfie, senzorii de luminozitate și earpiece-ul. Muchiile laterale ale panoului frontal sunt foarte înguste, dar și aici avem parte de o mică "bărbie" jos unde se află logo-ul Nokia.

În spate avem parte de un panou din sticlă și aici regăsim camera duală care la prima vedere nu pare a dispune de optică ZEISS precum celelalte modele ale companiei lansate în acest an. Tot în spate se află și scanner-ul de amprente, iar smartphone-ul dispune de jack audio 3.5 mm și de port USB Type-C.

Se zvonește că o lansare internațională ar fi programată pentru data de 16 mai și de pe seama imaginilor de aici pare că telefonul ar fi fost introdus deja presei din China și expus pentru o sesiune hands-on. Așteptăm anunțul oficial!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×