HTC U12+ acum în fotografii reale; Taiwanezii stau departe de trendul decupajului

2.260 ori
<b>HTC U12+ acum în fotografii reale; Taiwanezii stau departe de trendul decupajului</b>Printre următoarele flagship-uri ce vor debuta pe piață se află și HTC U12+, telefon care chiar ieri avea câteva detalii dezvăluite de către operatorul american Verizon. Astăzi în schimb vedem fotografii reale cu produsul ce va opta pentru o cameră

Ieri chiar operatorul american Verizon dezvăluia câteva dintre dotările smartphone-ului HTC U12+, iar astăzi avem parte de o nouă scăpare ce constă în fotografii reale. În cele câteva imagini de față putem vedea că este vorba despre o variantă prototip a telefonului, dar cu toate acestea design-ul final nu ar trebui să difere foarte mult, deși există aspecte la care nu ne declarăm impresionați.

HTC U12+

Vorbim desigur despre partea din spate a telefonului care integrează o cameră duală în stilul lui LG V30, numai că aici telemetrul laser și bliț-ul LED se află la distanță destul de mare unul de celălalt, o alegere deloc inteligentă dacă ne gândim cum va arăta o carcasă pentru acest model..

HTC U12+

În spate se mai află și un microfon secundar, scanner-ul de amprente și ca textură, avem aceeași sticlă glossy pe care HTC a folosit-o de la HTC U11 încoace. Partea frontală arată mult mai bine în schimb și taiwanezii nu se avântă la trendul panourilor cu decupaj în partea de sus. Look-ul este foarte curat și marginile laterale sunt extrem de înguste după cum se vede aici.

HTC U12+

O cameră duală ne va fi oferită pentru selfie-uri și sub capotă vom avea puternicul procesor Snapdragon 845 și până la 128 GB de stocare flash + 6 GB RAM. Sunt șanse mari ca debutul să aibă loc luna viitoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×