HTC U12+ acum în fotografii reale; Taiwanezii stau departe de trendul decupajului

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.235 ori
<b>HTC U12+ acum în fotografii reale; Taiwanezii stau departe de trendul decupajului</b>Printre următoarele flagship-uri ce vor debuta pe piață se află și HTC U12+, telefon care chiar ieri avea câteva detalii dezvăluite de către operatorul american Verizon. Astăzi în schimb vedem fotografii reale cu produsul ce va opta pentru o cameră

Ieri chiar operatorul american Verizon dezvăluia câteva dintre dotările smartphone-ului HTC U12+, iar astăzi avem parte de o nouă scăpare ce constă în fotografii reale. În cele câteva imagini de față putem vedea că este vorba despre o variantă prototip a telefonului, dar cu toate acestea design-ul final nu ar trebui să difere foarte mult, deși există aspecte la care nu ne declarăm impresionați.

HTC U12+

Vorbim desigur despre partea din spate a telefonului care integrează o cameră duală în stilul lui LG V30, numai că aici telemetrul laser și bliț-ul LED se află la distanță destul de mare unul de celălalt, o alegere deloc inteligentă dacă ne gândim cum va arăta o carcasă pentru acest model..

HTC U12+

În spate se mai află și un microfon secundar, scanner-ul de amprente și ca textură, avem aceeași sticlă glossy pe care HTC a folosit-o de la HTC U11 încoace. Partea frontală arată mult mai bine în schimb și taiwanezii nu se avântă la trendul panourilor cu decupaj în partea de sus. Look-ul este foarte curat și marginile laterale sunt extrem de înguste după cum se vede aici.

HTC U12+

O cameră duală ne va fi oferită pentru selfie-uri și sub capotă vom avea puternicul procesor Snapdragon 845 și până la 128 GB de stocare flash + 6 GB RAM. Sunt șanse mari ca debutul să aibă loc luna viitoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×