Nokia 6 lansat oficial, telefon Android cu 4GB RAM, 64GB stocare și procesor Snapdragon 430 (Video)

16.928 ori
<b>Nokia 6 lansat oficial, telefon Android cu 4GB RAM, 64GB stocare și procesor Snapdragon 430 (Video)</b>Ieri vă prezentăm în premieră o fotografie cu un prinţ ce prezenta un nou telefon Nokia, pe nume "6", adică Nokia 6. Fotografia cu pricina părea reală şi conţinea şi câteva date despre specificaţiile telefonului, care iată, ni se confirmă odată cu..

Ieri vă prezentam în premieră o fotografie cu un print ce afișa un nou telefon Nokia, pe nume "6", adică Nokia 6. Fotografia cu pricina părea reală şi conţinea şi câteva date despre specificaţiile telefonului, care iată, ni se confirmă odată cu lansarea oficială a primului telefon Nokia cu Android, după era Microsoft!

Anunţul vine atât pe site-ul oficial Nokia, cât şi pe cel al HMD Global, companie care împreună cu Foxconn se ocupă de viitorul mobil al finlandezilor. Zvonurile indică lansarea a 7 terminale în acest an, Nokia 6 fiind primul dintre ele şi va fi disponibil în prima fază doar în China prin JD.com.

Nokia 6

Iată cum se prezintă ca specificaţii:

  • Procesor: Qualcomm Snapdragon 430
  • RAM: 4GB
  • Memorie internă: 64GB
  • Ecran: 5,5 inch 2,5D cu protecţie Gorilla Glass
  • Cameră principală: 16 megapixeli cu PDAF
  • Cameră frontală: 8 megapixeli cu deschidere f/2.0
  • Sistem de operare: Android 7.0 Nougat

Şasiul telefonului este construit dintr-un singur bloc de aluminiu seria 6000 şi trece prin 2 procese separare de anodizare ce ţin nu mai puţin de 10 ore în cazul fiecărui telefon. Finisarea se face prin lustruire mecanică ce se repetă de 5 ori, Nokia promiţând o calitate înaltă a construcţiei terminalului, împreună cu un aspect premium.

Nokia 6:

Personal consider acest telefon mai aproape de ce şi-au imaginat fanii brandului, în comparație cu scăpările care indicau nişte telefoane de duzină, neinteresante! În condiţiile în care Nokia 6 a fost anunţat fără mare tam-tam şi va fi disponibil doar în China la preţul de ~230 euro, nu putem decât să sperăm la ceva uimitor pe plan internaţional, mai ales că MWC 2017 se apropie, iar CPO-ul HMD, Juho Sarvikas, promite noi lansări pentru 2017!

[UPDATE] - Găsiți aici primele fotografii hands-on cu Nokia 6!

Mai jos puteţi vedea un prim clip ce promovează telefonul Nokia 6:

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×