Revenirea Nokia semnalată de încă o scăpare: acesta este Nokia 6, telefon cu Android 7.0 şi acustică Dolby Atmos

3.158 ori
<b>Revenirea Nokia semnalată de încă o scăpare: acesta este Nokia 6, telefon cu Android 7.0 şi acustică Dolby Atmos</b>Direct de pe Weibo vine azi o scăpare în premieră a unui telefon Nokia ce soseşte parcă de nicăieri. Până acum ne obişnuisem cu ideea unui flagship şi a mid-range-ului Nokia D1, care au tot ajuns pe web, iar azi luăm contact şi cu aşa numitul Nokia 6.

Direct de pe Weibo vine azi o scăpare în premieră a unui telefon Nokia ce soseşte parcă de nicăieri. Până acum ne obişnuisem cu ideea unui flagship şi a mid-range-ului Nokia D1, care au tot ajuns pe web, iar azi luăm contact şi cu aşa numitul Nokia 6.

Încă nu e sigur că acesta e numele său final, mai ales că nici nu sună comercial, dar scăparea îi dezvăluie designul şi dotările. Avem de-a face cu un model cu suport 4G LTE, cu acustică Dolby Atmos şi cu o zonă frontală ce pare să includă un panou 2.5D cu muchii foarte înguste. Spatele mă duce cu gândul la un design de Moto G4, iar dotările includ un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 64 bit, ecran Full HD de 5.5 inch şi 4 GB RAM.

Nokia 6

Primim şi 64 GB stocare, slot microSD, o cameră principală de 16 MP şi frontală de 8 MP. Handsetul ar urma să aibă un preţ accesibil afirmă sursa şi va face parte probabil din pleiada de modele pe care Nokia le va aduce la MWC 2017. Dacă judecăm doar după faţadă, e deja un model mai arătos decât ce a scăpat până acum pe web de la finlandezi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×