Nokia 603 devine realitate, de la concept WP7 la un model Symbian Belle cu design proaspăt

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.371 ori
<b>Nokia 603 devine realitate, de la concept WP7 la un model Symbian Belle cu design proaspăt</b>Era nevoie de o gura proaspătă de aer la capitolul design la Nokia și aceasta a venit prin modelul N9, iar reinventarea continuă și cu proaspăt anunțatul Nokia 603. Acest terminal seamănă foarte mult cu telefoanele concept prezentate publicului...

Era nevoie de o gura proaspătă de aer la capitolul design la Nokia și aceasta a venit prin modelul N9, iar reinventarea continuă și cu proaspăt anunțatul Nokia 603. Acest terminal seamănă foarte mult cu telefoanele concept prezentate publicului atunci când a fost anunțata asocierea cu Microsoft pentru WP7.

Nokia 603 nu rulează Windows Phone Mango, ci vine cu Symbian Belle, iar designul sau curbat și elegant va face cu ochiul celor care încă mai cred în Symbian. Nici specificațiile de pe acest handset gros de 12.7 mm nu sunt de neglijat:

  • Display: 3.5 inch, Clear Black Display, nHD
  • CPU: 1GHz
  • Camera: 5MP, captura video 720p la 30 fps
  • Conectivitate: Bluetooth 3.0, NFC, WiFi, HSDPA 14.4Mbps, suport pentaband, WCDMA, GSM/EDGE
  • Baterie: 7 ore de convorbiri, 460 de ore standby

Telefonul cântărește 106.9 grame, se descurcă excelent în regim de multitasking și ecranul său arata excelent în plină bătaie a soarelui. Nokia 603 sosește cu aplicații preinstalate, printre care și Angry Birds, Fruit Ninja, Shazam și YouTube, plus Microsoft Office Comunicator, Adobe PDF Reader și Vlingo. îl așteptăm pe acest nou venit pe piața în trimestrul 4 cu un preț de 200 de euro (fără taxe). Vom vedea Nokia 603 în 6 variante de culoare, ca de obicei pentru compania finlandeză.

și iată și un clip promoțional pentru device:

Crazy Days pe eMAG! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×