Nokia 6124, cel mai nou telefon din oferta Vodafone

16.088 ori
<b>Nokia 6124, cel mai nou telefon din oferta Vodafone</b>Nokia a anuntat astazi terminalul Nokia 6124 classic, care va fi disponibil exclusiv prin Vodafone. Bazat pe S60 si sistemul de operare Symbian, telefonul poate fi descris ca un handset multimedia compact. &nbsp; Terminalul disponibil prin Vodafone ofera...

Nokia a anuntat astazi terminalul Nokia 6124 classic, care va fi disponibil exclusiv prin Vodafone. Bazat pe S60 si sistemul de operare Symbian, telefonul poate fi descris ca un handset multimedia compact.

Terminalul disponibil prin Vodafone ofera acces la servicii Internet de mare viteza, furnizate de catre operatorul anterior mentionat, plus diferite servicii de divertisment. Internetul poate fi accesat rapid printr-un singur click pe tastatura noului telefon, iar suita completa de aplicatii comunicationale, continuturi si servicii Internet oferite de Vodafone va fi disponibila pe modelul 6124.

Noul handset prezentat de Nokia suporta conectivitate 3G broadband (cel mai posibil HSDPA), iar pe lista de specificatii tehnice se afla un display cu diagonala de 2 inch si o camera de 2 megapixeli cu blitz si mod panorama. Telefonul sta bine si la capitolul memorie, fiind dotat cu un slot pentru carduri de memorie de pana la 8GB. Nokia 6124 classic va fi disponibil la toate reprezentantele Vodafone din lume incepand cu jumatatea acestui an.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×