T-Mobile prezinta "monstrul" MDA compact IV la CeBIT 2008

1.570 ori
<b>T-Mobile prezinta "monstrul" MDA compact IV la CeBIT 2008</b>Operatorul T-Mobile va prezenta terminalul MDA compact IV in aceasta saptamana la CeBIT si, in ciuda unui nume care nu inspira nimic, acest handset merita toata atentia noastra, fiind un monstru, la capitolul dotari tehnice. Acest telefon, produs cu...

Operatorul T-Mobile va prezenta terminalul MDA compact IV in aceasta saptamana la CeBIT si, in ciuda unui nume care nu inspira nimic, acest handset merita toata atentia noastra, fiind un monstru, la capitolul dotari tehnice.

Acest telefon, produs cu ajutorul celor de la HTC, va rula Windows Mobile 6, cu putin noroc chiar 6.1 si va suporta o rezolutie full VGA. Memoria sa interna va fi de 4GB, iar terminalul va suporta conectivitate HSDPA, quadband EDGE, Bluetooth si WiFi. Noul MDA va fi succesorul lui MDA compact III, deci este foarte probabil sa vedem un GPS pe lista sa de specificatii. Se pare ca acest handset va poposi exclusiv in Europa, poate si in Asia, de vreme ce pe blogurile de specialitate americanii jinduiesc la noul model, fara prea multe sperante.

T-Mobile Germania va pune in vanzare acest MDA compact IV incepand cu luna mai, la pretul de 111 euro plus un abonament pe 24 de luni. Lista de dotari ale acestui handset continua cu o camera de 3 megapixeli, cu autofocus, si un display de tip touchscreen cu rezolutie de 640 x 480 pixeli. Retineti faptul ca imaginea de mai sus nu infatiseaza chiar terminalul oferit de T-Mobile, ci este doar o reprezentare fictiva a acestuia. Ramane doar sa asteptam lansarea variantei reale la CeBIT 2008.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×