Vodafone Otello, cel mai nou motor de cautare, bazat pe imagini

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 1.790 ori
<b>Vodafone Otello, cel mai nou motor de cautare, bazat pe imagini</b>Cea mai noua idee a mintilor luminate de la Vodafone este un motor de cautare care foloseste imagini, in loc de text, acesta fiind prezentat in cadrul CeBIT 2008. Din pacate la showul din Germania a aparut si prima problema a acestei solutii. Conform...

Cea mai noua idee a mintilor luminate de la Vodafone este un motor de cautare care foloseste imagini, in loc de text, acesta fiind prezentat in cadrul CeBIT 2008. Din pacate la showul din Germania a aparut si prima problema a acestei solutii.

Conform celor de la pocket-lint, cancelarul german Angela Merkel ar fi vizitat expozitia tech, testand noua tehnologie si negasindu-se in baza de date. Se pare ca programatorii de la Vodafone au uitat sa includa si cancelarul german in lista de cautari, inainte de a-i prezenta noua tehnologie. Revenind la Vodafone Otello, acest motor de cautare permite utilizatorilor sa faca o poza oricarui obiect, punct de reper, coperta de DVD, pentru ca apoi informatia vizuala sa fie identificata cu ajutorul textului, prin cautarea in baza de date.

De asemenea, cititorii unui articol pot afla mai multe detalii despre subiectul sau, fotografiindu-l si folosind Vodafone Otello. Imaginile de orice tip sunt trimise prin MMS catre motorul de cautare, care ofera utilizatorilor rezultatele cautarii, in stilul clasic cu care ne-a obisnuit google. La ora actuala Vodafone testeaza tehnologia cu ajutorul unui ziar german, permitand persoanelor de la CeBIT sa fotografieze pozele din articole si sa afle detalii despre subiectele abordate.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×