Nokia 6275i disponibil prin Cricket

2.394 ori
<b>Nokia 6275i disponibil prin Cricket</b>Leap Wireless si Nokia au colaborat pentru a oferi terminalul 6275i clientilor serviciului wireless Cricket. Admirati handsetul de tip candybar in imaginea urmatoare: 6275i va include aceeasi structura user-friendly a meniului, devenita deja consacrata...

Leap Wireless si Nokia au colaborat pentru a oferi terminalul 6275i clientilor serviciului wireless Cricket. Admirati handsetul de tip candybar in imaginea urmatoare:

6275i va include aceeasi structura user-friendly a meniului, devenita deja consacrata pentru toate terminalele produse de Nokia. Telefonul va include si o serie de wallpaper-uri animate, screensavere si optiunea de a atasa unui contact din agenda o anumita imagine. Printre dotarile lui 6275i se numara o camera de 2 megapixeli, cu functiile zoom si flash, un radio FM, MP3 player si 21 de MB de memorie interna.

Noul model sta bine la capitolul conectivitate, fiind disponibile optiunile infrarosu, Bluetooth si USB. Handsetul este disponibil prin intermediul firmei de telefonie prin wireless, Cricket la pretul de 199.99 dolari. Telefonul nu impresioneaza prin design, fiind un clasic exemplu de candybar, stil folosit de producatorul finlandez la numeroase terminale, de la cele low end, pana la modelele 3G de top. 6275I masoara 4.29x1.68x0.677 inch, iar bateria sa rezista 4 ore in modul convorbire si 10 zile in modul standby.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×