Motorola i290 dezvaluit publicului

1.207 ori
<b>Motorola i290 dezvaluit publicului</b>Se pare ca o serie de poze cu noul terminal dezvaluit publicului si presei de cate Motorola este acum disponibila. Iata cum va arata modelul i290: Terminalul este un handset iDEN, ceea ce inseamna ca i290 va fi disponibil prin intermediul Sprint, atunci...

Se pare ca o serie de poze cu noul terminal dezvaluit publicului si presei de cate Motorola este acum disponibila. Iata cum va arata modelul i290:

Terminalul este un handset iDEN, ceea ce inseamna ca i290 va fi disponibil prin intermediul Sprint, atunci cand va fi comercializat in SUA. Noul Motorola va avea toate avantajele unui telefon iDEN, dar va fi un handset de dimensiuni destul de mici, lucru neobisnuit pentru terminalele de acest tip. Printre specificatiile tehnice al lui i290 se numara un port USB, un mic display color si un jack pentru casti. Ni se pare ciudat sa observam lipsa camerei la un telefon ce urmeaza sa fie lansat, poate din cauza ca ne-am obisnuit cu acest feature la majoritatea modelelor noi.

Personal, consider ca noul Motorola aduce cu un telefon fix cordless si ca este destul de neinspirat la capitolul design. Evident, lipsa camerei si a unor feature-uri de top ne duce cu gandul la un terminal low-end, destinat persoanelor cu venituri modeste. Un astfel de public nu doreste sa faca poze la o rezolutie mare sau sa poarte video convorbiri prin 3G, ci doar un telefon normal, al carui baterie sa reziste destul de multe ore. Iata cum producatorul incearca sa isi revina dupa scaderea profiturilor confirmata de analiza financiara pe cel de-al doilea sfert fiscal al anului 2007, lansand un terminal destinat maselor.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×