Nokia X7 / Nokia 7.1 Plus apare din nou în imagini; Avem și specificații

1.476 ori
<b>Nokia X7 / Nokia 7.1 Plus apare din nou în imagini; Avem și specificații</b>În tandem cu leak-urile asociate lui Nokia 9 vedem și scăpări pentru Nokia X7, telefon care ar putea debuta în China sub acest nume și la nivel internațional drept Nokia 7.1 Plus. Și imaginile de astăzi confirmă faptul că nu avem parte de decupaj

Luăm o pauză de la scăpările cu Nokia 9 şi azi îl vedem iarăşi pe Nokia X7 aka Nokia 7.1 Plus. Este în continuare un terminal mobil fără breton şi îi vedem de această dată panoul frontal, scăpat pe web la pachet cu nişte specificaţii.

Nokia X7

Fotografiile provin de pe reţeaua de socializare Weibo din China şi sursa dezvăluie atât mărimea ecranului, cât şi detalii despre rezoluţie. Nou venitul va avea un display cu diagonală de 5.9 inch şi o rezoluţie de 2160 x 1080 pixeli, adică Full HD+. Panoul său va fi un IPS LCD, fără breton. E o decizie inedită, după un Nokia X5 şi Nokia X6 ambele cu decupajul clasic în ecran.

Dacă Nokia 9 a fost recent amânat până în februarie 2019, Nokia 7.1 Plus are toate şansele să vină în acest an. El ar trebui să apară întâi în China şi să aibă un procesor Snapdragon 710. Are numele de cod intern Phoenix în HMD Global şi este aşteptat cu o cameră duală cu Bokeh, până la 6 GB RAM şi 64 GB stocare. Va avea slot microSD, un corp din sticlă şi metal şi Android One la bord, cel puţin în versiunea globală.

Probabil că în China se va numi Nokia X7 (eventual Nokia X7 2018, pentru că a mai existat un X7), iar în afara Chinei va fi cunoscut ca Nokia 7.1 Plus.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×