Nokia 5.1 Plus ni se prezintă în randări detaliate; Are cameră duală și ecran cu decupaj

3.035 ori
<b>Nokia 5.1 Plus ni se prezintă în randări detaliate; Are cameră duală și ecran cu decupaj</b>Finlandezii de la HMD Global de-abia ce au lansat smartphone-ul Nokia 5.1 și se pare că deja ni se pregătește și o variantă cu Plus în coadă. Aceasta ni se prezintă astăzi în randări 3D detaliate prin intermediul lui @onleaks care dezvăluie

Finlandezii de la HMD Global continuă să lucreze la noi și noi smartphone-uri, cel mai recent exemplu fiind modelul Nokia 5.1 Plus care ni se prezintă astăzi în randări 3D detaliate prin intermediul lui @onleaks. Imaginile au fost create pe seama schemelor CAD din fabrică și avem de-a face cu o variantă mai bine echipată a lui Nokia 5.1, telefon din urmă care era anunțat oficial cu doar câteva săptămâni în urmă.

Din câte putem vedea, acest smartphone seamănă puțin cu Nokia X6 (2018), având tot un ecran cu decupaj și cameră duală în partea din spate. Totuși, decupajul din această ecuație este ceva mai generos și aflăm că ecranul are o diagonală de 5.7 inch. Telefonul măsoară 149.5 x 71.9 x 8 mm grosime, având și o protuberanță a camerei foto de 0.8 mm. 

Ce mai remarcăm pe baza acestor imagini este că smartphone-ul aduce un scanner de amprente în spate și o carcasă unibody cu ramă metalică și panou din policarbonat în spate. Telefonul are jack audio 3.5 mm în partea de sus, în vreme ce jos găsim portul USB Type-C, microfonul și difuzorul. 

Vedeți și un video mai sus și acum nu ne rămâne de făcut decât să așteptăm eventuale certificări pentru a descoperi și ce alte dotări ne rezervă Nokia 5.1 Plus.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×