Fără breton!? Nokia 9 şi Nokia X7 apar fără decupaj în panourile de ecran

2.687 ori
<b>Fără breton!? Nokia 9 şi Nokia X7 apar fără decupaj în panourile de ecran</b>Weekend-ul ne aduce o informație la care nu ne așteptam, aceea că atât Nokia 9, cât și Nokia X7 nu vor avea decupaj în zona superioară a ecranului. Este inedit acest detaliu în situația în care Nokia X7 chiar și-a făcut apariția anterior într-o

Nokia 9 îşi continuă scăpările şi dacă până acum i-am privit cele 5 camere, acum vedem şi un panou de display al său. Apare şi panoul de ecran al lui Nokia X7 în aceeaşi scăpare şi în mod bizar ambele au breton... lipsă.

Nokia 9

În 2018 mai toate telefoanele noi au avut acel decupaj frontal, care adăpostea senzorii, camera selfie şi difuzorul pentru convorbiri. Nokia 9 pare a se abate de la trend, judecând după noua scăpare, ceea ce nu ar fi chiar rău. Suntem precauţi pentru că randări trecute aveau totuşi şi breton. Se pare că HMD ar fi mers pe mâna unui panou 18:9 tradiţional cu diagonală necunoscută şi colţuri rotunjite.

Nokia X7

În mod inedit logo-ul nu se află pe "bărbie", ci pe muchia de sus. În zona de sus se mai află difuzorul de convorbiri, camera frontală şi brandingul Nokia. Apare şi LED-ul pentru notificări şi senzorul de proximitate în colţul stânga sus. Cât despre camere, terminalul rămâne cu cele 5 camere din zvonuri, cu una principală, apoi una color cuplată cu una secundară cu senzor monocrom, dar și una cu obiectiv super wide angle şi una cu telephoto.

Nokia X7 şi-a dezvăluit şi el panoul frontal, fără breton, în ciuda direcţiei abordate de Nokia X5 sau Nokia X6. Nu avem specificaţii şi detalii pentru terminale, poate doar în afară previzibilului Snapdragon 845 de pe Nokia 9. Anunţul flagshipului ar trebui să aibă loc prin octombrie, cel târziu noiembrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×