Nokia 7.2 își prezintă camera foto circulară din spate într-o fotografie reală; Vine la IFA 2019

1.756 ori
<b>Nokia 7.2 își prezintă camera foto circulară din spate într-o fotografie reală; Vine la IFA 2019</b>În acest an la târgul de tehnologie IFA 2019 va participa și HMD Global, companie ce va aduce la fața locului și noi smartphone-uri din segmentul mid-range. Un exemplu este Nokia 7.2, telefon pe care recent l-am văzut într-o

În acest an la târgul de tehnologie IFA 2019 va participa și HMD Global, companie ce va aduce la fața locului și noi smartphone-uri din segmentul mid-range. Un exemplu este Nokia 7.2, telefon pe care recent l-am văzut într-o serie de randări de huse și care astăzi se lasă admirat într-o fotografie reală.

Nokia 7.2

Imaginea sosește din partea unui angajat Zeiss și a fost postată "din greșeală" pe Twitter, fiind ștearsă ulterior de pe web. Ochii vigilenți au fost la posturi totuși și au salvat fotografia pe care o puteți admira și voi mai sus. Într-un modul circular plasat în zona superioară din spate vedem integrați 3 senzori foto și bliț-ul LED, logo-ul Zeiss tronând în centru.

Avem un scanner de amprente fizic mai jos și revenind la setup-ul foto, acesta va include cel mai probabil un senzor principal, unul secundar ultrawide sau telephoto și un al treilea senzor pentru captura bokeh. Cât despre celelalte dotări, există speculații pe seama unui procesor Snapdragon 710 la interior, a 6 GB RAM și a unui ecran de 6.2 inch cu rezoluție FHD+.

Nu se știe clar dacă display-ul are decupaj picătură pentru camera selfie sau decupaj bulină în colț, detaliu pe care așteptăm să îl aflăm prin intermediul unor viitoare leak-uri. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×