Nokia 7.2 apare în fotografii hands on şi aflăm un posibil preț; Vine la IFA 2019

1.736 ori
<b>Nokia 7.2 apare în fotografii hands on şi aflăm un posibil preț; Vine la IFA 2019</b>Nokia 7.2 a tot scăpat în ultima vreme şi îl aşteptăm să debuteze la IFA 2019 la început de lună septembrie. Până atunci avem două scăpări proaspete, una care implică preţul său şi una care implică fotografii hands on.

Nokia 7.2 a tot scăpat în ultima vreme şi îl aşteptăm să debuteze la IFA 2019 la început de lună septembrie. Până atunci avem două scăpări proaspete, una care implică preţul său şi una care implică fotografii hands on. Discutăm despre mai jos. 

Nokia 7.2

Recent am văzut cum arată camera triplă a acestui telefon şi s-a confirmat că va avea optică Zeiss. Acum se confirmă din nou camera triplă din spate şi cititorul de amprente de sub. Vedem şi o zonă frontală destul de generică, cu breton picătură pentru camera selfie şi un Android curat, cel mai probabil Android Pie în cadrul Android One.

Nokia 7.2

Nokia Power User a descoperit şi un retailer care listează deja preţul acestui device şi nu e rău deloc: 274 de dolari. Handsetul apare cu numele de cod TA-1196 şi vine şi cu 3 variante de culoare menţionate: negru cărbune, albastru gheaţă şi verde pădure. O altă listare la un retailer din China menţionează preţul de 249 de dolari.

Nokia 7.2 ar trebui să fie prezentat oficial pe 5 septembrie la IFA 2019 şi să vină cu un ecran de 6.3 inch, cu rezoluţie Full HD+, procesor Snapdragon 710, 4 GB sau 6 GB RAM şi 64 sau 128 GB stocare. Camera sa triplă include un senzor de 48 MP, alături de o cameră ultra wide şi una telephoto sau Bokeh.

Avem şi baterie de 3500 mAh la interior cu fast charge la 18W. La IFA mai aşteptăm şi telefoanele Nokia 6.2 şi Nokia 5.2.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×