Orange este desemnată cea mai inovatoare companie din Europa de către raportul BCG

1.043 ori
<b>Orange este desemnată cea mai inovatoare companie din Europa de către raportul BCG</b>În fiecare an, firma de consultanță în management la nivel global numită Boston Consulting Group (BCG), identifică cele mai inovatoare 50 companii din întreaga lume. Anul acesta Orange este numită cea mai inovatoare companie europeană

După cum suntem informați prin intermediul unui comunicat de presă, la data de 26 ianuarie 2018 a fost publicat clasamentul anual al celor mai inovatoare 50 companii din întreaga lume în 2018, top realizat de către Boston Consulting Group (BCG), firmă de consultanță în management la nivel global identifică cele mai inovatoare 50 companii din întreaga lume, întocmind clasamentul pe baza unui sondaj de opinie.

Participanții sunt aici 1500 directori de inovare din industrii diferite și ni se dezvăluie că raportul de analiză elaborat de BCG se distinge de alte studii prin faptul că nu se iau în considerare alți factori principali precum procesele de cercetare și dezvoltare bine dezvoltate, utilizarea eficientă a platformelor tehnologice sau explorarea sistematică a piețelor adiacente.

Clasament BCG

Raportul din acest an privind inovația, BCG prezintă modul în care tehnologia digitală transformă produsele, serviciile și procesele care sunt ulterior create. Printre criteriile analizate se numără și gradul de adoptare a inovației digitale și modificările implementate în strategia, operațiunile și organizarea unei comapnii care trece printr-un asemenea proces. Potrivit raportului, începând din 2015 doar 4 tipuri de inovare au crescut în importanță și se află la baza strategiei mai multor companii: analiza datelor de importanță maximă, adoptarea rapidă a noilor tehnologii, a produselor, a capabilităților mobile și a design-ului digital. 

În topul pe 2018, Orange a fost desemnată drept cea mai inovatoare companie europeană, ocupând locul 19 aici, fiind totodată și singurul operator de telecomunicații din Europa prezent în top. Această plasare de către BCG a grupului Orange confirmă reputația și valoarea puternică a companiei la nivel mondial, Orange urcând 25 poziții față de anul trecut.

Orange

Așa cum v-am informat și noi pe parcursul anului trecut prin intermediul unor numeroase articole, Orange a venit în România cu diferite abordări inovatoare menite să îmbunătățească constant calitatea serviciilor oferite. S-au desfășurat programe de accelerare pentru startup-uri precum este Orange Fab, am văzut și prima transmisie live 360 grade 3D în VR și am descoperi orașul inteligent Alba Iulia Smart City.

Toate acestea sunt doar o serie de exemple ce constituie ecosistemul de inovații dezvoltate de Orange în 2017, ecosistem aflat în continuă expansiune. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×