HTC 2Q5W1 apare în GeekBench cu procesor Snapdragon 625 și Android Oreo

1.419 ori
<b>HTC 2Q5W1 apare în GeekBench cu procesor Snapdragon 625 și Android Oreo</b>Recent în baza de date a celor de la GeekBench și-a făcut apariția și smartphone-ul HTC 2Q5W1, terminal misterios care la prima vedere pare a aduce dotări mid-range. Sosește cu un procesor Snapdragon 625 și din câte se poate observa aici

Cum șansele de a vedea un flagship nou HTC în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress 2018 sunt foarte foarte mici, ne gândim că firma taiwaneză va aduce la fața locului modele mid-range. Cea mai recentă scăpare din GeekBench pare a ne indica acest lucru, fiind vorba despre apariția unui terminal cu numele de cod 2Q5W1 ce rulează Android 8.0 Oreo din fabrică și care are 3 GB de RAM.

HTC 2Q5W1

Vine și cu un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 625 la bord, iar din punct de vedere al performanțelor vedem că obține 770 puncte la testul single-core, respectiv 3893 puncte la testul multi-core. La capitolul dotări hardware pare a fi undeva între HTC U11 Life și HTC U11 Play, iar zvonurile apărute în online afirmă că ar fi vorba despre un succesor pentru modelul A9s.

Rămâne să vedem ce alte leak-uri mai apar în perioada următoare și cine știe, poate va fi un alt terminal Android One. Posibil să păstreze tehnologia Edge Sense și să aducă un design la fel de glossy precum celelalte modele din gamă.

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×