Nokia 7 Plus primeşte o actualizare OTA care îi aduce suport 4G VoLTE pe ambele SIM-uri

1.288 ori
<b>Nokia 7 Plus primeşte o actualizare OTA care îi aduce suport 4G VoLTE pe ambele SIM-uri</b>Descoperim astăzi faptul că HMD Global a început distribuirea unui nou update pentru smartphone-ul Nokia 7 Plus, fiind vorba despre un update minor care aduce suport VoLTE pentru ambele SIM-uri. Este vorba despre tehnologia Voce 4G

Am terminat recent de testat Nokia 7 Plus şi una dintre vedetele sale a fost sistemul cu 3 microfoane. Ca atare convorbirile s-au purtat excelent, dar cine vrea o claritate sporită are la dispoziţie VoLTE-ul, mai nou pe ambele SIM-uri de pe telefon. Toate printr-o actualizare detaliată mai jos.

Nokia 7 Plus este unul dintre cele mai apreciate telefoane HMD din 2018, în special datorită accentelor de cupru, care reprezintă o noutate. Terminalul are un ecran 18:9 arătos, camera cu optică Zeiss şi procesor Snapdragon 660. Ce îi lipsea până acum (în afară de difuzoare stereo) era suportul pentru 4G VoLTE pe al doilea SIM. Atunci când a fost întrebat legat de această lipsă, Chief Product Officer-ul Juho Sarvikas a promis că funcţia va sosi printr-un update.

Ei bine, el este aici, iar Nokia are o reputaţie tot mai bună de promisiuni îndeplinite. Noul pachet software este cel cu versiunea V2.22A şi deblochează VoLTE-ul pe al doilea slot SIM. Aduce şi fix-uri de stabilitate, care îmbunătăţesc performanța terminalului şi îl fac să funcţioneze mai lin. Se umblă şi la interfaţă puţin şi vine şi cel mai nou Security Patch. Deblocarea facială este o altă promisiune a lui Sarvikas pentru acest device, dar ea nu a sosit încă.

Poate cu următoarea actualizare... Între timp update-ul curent a venit doar în India deocamdată şi urmează să ajungă peste tot în zilele următoare.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×