Reduceri și Campanii Online #20: Azi Flanco, evoMAG, QuickMobile, Libris [...]

1.051 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #20: Azi Flanco, evoMAG, QuickMobile, Libris [...]</b>Aproape de startul weekendului mai aruncăm o privire printre ofertele magazinelor online și descoperim care sunt noutățile din această zonă. Avem pentru voi și un produs al zilei care se remarcă prin reducerea primită și descoperiți totodată și

În vreme ce așteptăm ca weekend-ul să înceapă oficial mai avem timp să aruncăm o privire asupra ofertelor propuse de către retaileri în mediul online. Aveți o listă mai jos ce conține numele acestor comercianți, cât și campania desfășurată în momentul de față alături de detalii referitoare la discount-urile promise și durata promoției. 

Produsul Erou al zilei:

Astăzi avem pentru voi un smartband interesant cu reducere și anume modelul MyKRONOZ  ZeFIT 4 care în oferta de vânzări flash a celor de la QuickMobile.ro poate fi achiziționat la suma de 179 lei. Avem parte de pedometru pentru măsurarea activității fizice, de monitor pentru calorii, dar și de un senzor pentru măsurarea ritmului cardiac. În plus, este prezentă aici și certificarea IP67!

NotăUn detaliu pe care trebuie să îl precizăm este acela că link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor ajutați Mobilissimo.ro să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×