La soare te puteai uita, dar la iPhone X Tesla ba! iPhone X-ul de fiţe vine din Rusia la 4600 de dolari

1.727 ori
<b>La soare te puteai uita, dar la iPhone X Tesla ba! iPhone X-ul de fiţe vine din Rusia la 4600 de dolari</b>Direct din Rusia vine iPhone X Tesla, o variantă de lux limitată a smartphone-ului aniversar Apple ce se schimbă la față. Avem în față un telefon cu preț de 4600 dolari care se remarcă printr-o carcasă specială cu panouri solare ce ne va încărca

În fiecare an vedem câte un iPhone personalizat de ruşi sau de ţările arabe, acoperit cu aur şi alte metale preţioase. Mi se pare că îi lipsea ceva de gen lui iPhone X, dar în mod curios versiunea sa de lux pare să se axeze mai mult pe... soare.

iPhone X Tesla

Caviar, producător de accesorii din Rusia şi firma care personalizează telefoane a lansat recent o versiune de iPhone X care costă 4600 de dolari. Se numeşte iPhone X Tesla şi are un alimentator cu panouri solare integrat. Vine în configuraţii cu 64 GB şi 256 GB stocare, a doua sărind la 4800 dolari. Produsul vine într-o cutie eleganta, cu catifea neagră la interior, iar practic avem aici un iPhone X cu o husă cu panouri solare.

iPhone X Tesla

Grosimea lui iPhone X creşte cu această ocazie de la 7.7 mm la 16.2 mm. Caviar va produce doar 999 unităţi ale produsului, fiecare cu o gravură a numărului său. Chipurile husa ar fi inspirată de marii guru tech, de la Steve Jobs şi Elon Musk, până la Nikola Tesla. În mod inedit avem şi o gravură a cuvintelor "Produs pe Pământ de oameni", aceeaşi care apare pe maşina Tesla trimisă în spaţiu de Elon Musk.

iPhone X Tesla

Să nu vă mire dacă acele porţiuni aurii ale carcasei chiar sunt suflate cu aur de 24 de karate. Caviar vine la urma urmei huse şi accesorii din aur, acoperite cu diamante şi alte materiale preţioase. Cadouri bune pentru invitaţii de la Cupa Mondială din Rusia de luna viitoare, aş zice.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×