Noua versiune de Google Photos (3.18) pare a include un buton de Like; Devine reţea de socializare?

968 ori
<b>Noua versiune de Google Photos (3.18) pare a include un buton de Like; Devine reţea de socializare?</b>Astăzi aflăm prin intermediul celor de la AndroidPolice faptul că cea mai nouă versiune Google Photos și anume 3.18 include ceea ce pare a fi un buton de like. Acest detaliu ne duce cu gândul la posibilitatea ca platforma de editare foto să devină

Cei de la Android Police au făcut un adevărat obicei din a diseca aplicaţiile şi APK-urile softurilor Google de pe Android chiar înainte de lansarea lor. Ca atare azi avem detalii despre Google Photos versiunea 3.18. În mod inedit codul sursă oferă indicii despre o posibilă funcţie "Like", o aluzie la transformarea lui Photos în reţea de socializare.

Noua variantă de Google Photos ar trebui să ajungă la utilizatori în următoarele 24 de ore şi este doar unul dintre update-urile care vin tradiţional primăvara, înainte de începutul lui Google I/O. Urmează ca şi alte aplicaţii, ca Gmail, Maps, Drive sau YouTube să fie actualizate. Noul Photos permite arhivarea după tip de fotografie. Funcţia Archive venea în aplicaţie anul trecut şi este un tool de organizarea a fotografiilor, mai ales dacă aveţi foarte multe.

Google Photos

Noul release Photos are o duzină de linii de cod noi, care indică un upgrade pentru Archive, prin organizarea imaginilor pe extra categorii. Posibil ca acest lucru să se întâmple în fundal, fără să vedem prea clar rezultatele. Totuşi marea noutate este acel "Like". Indicii despre posibilitatea de a da Like unei poze apăreau încă din versiunea 3.15 în codul său sursă.

E vorba despre fotografiile şi clipurile partajate cu prietenii, deci miroase a convertire în reţea de socializare. Puteţi dezactiva şi comentariile la fotografii, fără a dezactiva like-urile în acelaşi timp. Comentariile există pe albumele partajate de 2 ani deja. Photos mai aduce şi panorame verticale, care nu erau suportate până acum. E drept că lumea nu prea face capturi de genul, pentru că nu da peste turnuri Eiffel sau Statui ale Libertăţii zilnic.

Cine e curios să încerce mai devreme nouă versiune Photos o găseşte aici. Nu ştiu ce sa zic despre ideea de "Google Photos reţea de socializare", pentru că Google+ nu a mers deloc bine în acea direcţie şi e practic în comă de ceva vreme.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×