Nokia 7020 a fost anuntat astazi, o combinatie de eleganta si functii Internet

Autor:  | Publicat în:  Nokia 6.561 ori
<b>Nokia 7020 a fost anuntat astazi, o combinatie de eleganta si functii Internet</b>Astazi Nokia a lansat accesibilul telefon 2730 classic si aratosul Nokia 2720 fold, dar si elegantul model Nokia 7020, pe care il puteti admira in imaginea de mai jos. Suntem siguri ca acest handset va fi popular in randul domnisoarelor, avand in vedere...

Astazi Nokia a lansat accesibilul telefon 2730 classic si aratosul Nokia 2720 fold, dar si elegantul model Nokia 7020, pe care il puteti admira in imaginea de mai jos.

Suntem siguri ca acest handset va fi popular in randul domnisoarelor, avand in vedere culoarea sa roz, efectele luminoase care ii pun in evidenta designul si finisajul metalic. Fiecare apel sau mesaj primit pe acest telefon va fi afisat sub forma de "praf de stele", iar handsetul se va ilumina daca ii apasati clapeta de doua ori.

Nokia 7020 incorporeaza o camera de 2 megapixeli, un display luminos si le permite utilizatorilor sa se conecteze la retele de social networking, sa imparta poze si sa interactioneze. Handsetul va fi lansat in ultimul trimestru al anului la pretul de 90 de euro.

nokia 7020

Nokia 7020

press

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×