Nokia 7900 Crystal Prism, acum cu un nou design

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.912 ori
<b>Nokia 7900 Crystal Prism, acum cu un nou design</b>Nokia a anuntat cu 2 zile in urma, cel mai nou membru al familiei Prism, Nokia 7900 Crystal Prism, destinat fanilor terminalelor cu un design inedit si atractiv. Personal, nu sunt entuziasmat de abordarea "diamant" a designului acestui Nokia, care a...

Nokia a anuntat cu 2 zile in urma, cel mai nou membru al familiei Prism, Nokia 7900 Crystal Prism, destinat fanilor terminalelor cu un design inedit si atractiv.

Personal, nu sunt entuziasmat de abordarea "diamant" a designului acestui Nokia, care a inclus o tasta centrala de cristal. Formele geometrice sunt motivul principal al acestui telefon, estimat la 375 de euro si anuntat pentru primul trimestru al acestui an. Cei de la Nokia au colaborat cu designerul Frederique Daubal, rezultatul fiind terminalul din imaginea de mai sus, plus o serie de accesorii unice create special pentru Nokia 7900 Crystal Prism, dar si o colectie de wallpaper-uri.

Wallpaper-urile prezinta reflectia luminii si diversele unghiuri in care sunt surprinse prisme si triunghiuri. Terminalul include un display OLED, o camera de 2 megapixeli, suport 3G, 1GB de memorie interna si un music player de calitate. Revenind la dispunerea tastelor acestui terminal, o consideram destul de incomoda, in special pentru utilizatorii care nu au butonat vreodata un Prism. Putem spune ca acest Nokia sufera de complexul artei abstracti: este superb pentru un grup restrans de persoane, dar nu este inteles si este desconsiderat de majoritate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×