Telefonul care ne-a pacalit!

1.837 ori
<b>Telefonul care ne-a pacalit!</b>Va informam ieri in legatura cu terminalul Liscio http://www.mobilissimo.ro/stiri-gadgets/un-nou-telefon-misterios,-liscio_2327.html pe care l-am depistat pe site-ul pocket-lint.co.uk, calificandu-l drept un handset misterios. Ei bine se pare ca am avut...

Va informam ieri in legatura cu terminalul Liscio pe care l-am depistat pe site-ul pocket-lint.co.uk, calificandu-l drept un handset misterios. Ei bine se pare ca am avut de-a face cu o veritabila pacaleala, dupa cum arata cei de la engadgetmobile.com, care si-au dat seama ca telefonul este de fapt Haier Elegance, terminal lansat cu un an in urma.

Astfel, Mobilissimo.ro isi face mea culpa si recunoaste faptul ca aceste zvonuri pot debusola cu usurinta pe oricine! Se pare ca aceasta farsa este o campanie destul de reusita de PR a unei companii britanice, care a reusit sa promoveze un terminal "misterios", lansat de fapt cu 14 luni in urma. Cu toate acestea, Haier Elegance este un telefon de calitate, pe care nu ne-ar deranja sa il vedem rebranduit si revandut.

Fotografiile teaser capata o noua imagine, in urma celor intamplate, avand in vedere faptul ca putem vedea minim 2-3 astfel de imagini saptamanal. Ce nu ar face o companie producatoare de terminale mobile pentru publicitate? Sa speram ca urmatorul terminal cu o astfel de aura misterioasa va fi mai bine "lucrat" in Photoshop, caci vom fi mai precauti.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×