Sony Xperia XA3 primeşte certificarea oficială a EEC; Ar putea sosi la IFA 2018

810 ori
<b>Sony Xperia XA3 primeşte certificarea oficială a EEC; Ar putea sosi la IFA 2018</b>Apare în ecuație astăzi și posibilitatea ca cei de la Sony să vină cu mai multe smartphone-uri la IFA, unul dintre acestea fiind și midrange-ul Xperia XA3. Acesta tocmai ce a primit certificarea oficială din partea agenției EEC și aflăm pe seama

În ultimele zile scăpările legate de telefoane Sony Xperia s-au axat mai degrabă pe modelele Xperia XZ3, dar azi intră în ecuaţie şi Sony Xperia XA3. Terminalul tocmai a primit certificarea oficială de la EEC, Comisia Euroasiatica, care acoperă ţările din fosta Uniune Sovietică. Avem câteva teorii despre device mai jos.

Xperia XA3

Telefonul este practic certificat pentru lansarea în Rusia, Armenia, Belarus, Kazakhstan şi Kirghistan. Apare sub numele de cod H4413 şi a fost dedus faptul că acesta este XA3 pentru că nomenclatura "H4xx" aparţine de seria midrange de la Sony, cea XA. Modelele XZ sunt cunoscute ca "H6xx". E prima oară când auzim de un nou Xperia XA gata de lansare în această toamnă şi ar putea foarte bine să fie doar o versiune locală a recent anunţatului Xperia XA2 Plus.

Ştim că Sony are cu siguranţă un eveniment programat pentru 30 august, în cadrul IFA 2018, unde îl va prezenta pe Xperia Z3. Dacă vine şi XA3 nu ştim sigur, dar dacă o face sunt şanse să facă şi marea trecere la un spate din sticlă. Va creşte probabil şi diagonala şi vom asista la trecerea la un aspect 18:9 probabil, în ton cu vremurile. Nu ar trebui totuşi să pariaţi pe asta, având în vedere că Sony nu prea e genul de companie care se ia după un trend.

Ei sunt printre puţinii care nu au adoptat bretonul încă, spre exemplu şi foaaaarte greu au trecut şi la camera duală. Cât despre hardware, mă aştept ca Xperia XA3 să aibă iar o cameră cu rezoluţie ridicată, de 19 sau 23 MP, până la 4 GB RAM şi procesor Snapdragon 636 sau 660.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×