Nokia 8.1 Plus este primul smartphone HMD Global ce adoptă noul decupaj pentru camera selfie

3.905 ori
<b>Nokia 8.1 Plus este primul smartphone HMD Global ce adoptă noul decupaj pentru camera selfie</b>Primele zile din 2019 au fost surprinzător de calme când vine vorba de scăpări legate de telefoane noi Nokia. Ne aşteptam la o abundenţă de randări ale telefonului Penta Lens, dar iată că în locul său apare Nokia 8.1 Plus, cu o serie de

Primele zile din 2019 au fost surprinzător de calme când vine vorba de scăpări legate de telefoane noi Nokia. Ne aşteptam la o abundenţă de randări ale telefonului Penta Lens, dar iată că în locul său apare Nokia 8.1 Plus, cu o serie de randări şi un video pe care le vedeţi mai jos.

Nokia 8.1 Plus

Acest device inaugurează pentru Nokia formatul deja consacrat, care implică un orificiu pentru camera selfie "forat" direct în display. Am văzut asta la Samsung Galaxy A8s, Huawei Nova 4 şi Honor View 20 până acum. Ca de obicei galeriile de gen vin de la @OnLeaks şi 91Mobiles, iar în rest telefonul arată ca şi celelalte handseturi derivate din Nokia 8 şi Nokia 7.

În spate se vedem un modul vertical de cameră duală care iese cam mult în relief. Sub el avem bliţul LED şi cititorul de amprente. Mi se pare şi că de această dată HMD Global a tăiat serios din muchiile ecranului, care se întinde spre toate cele 4 laturi. Cumva a rămas destul loc pentru un branding Nokia sub ecran. Specificaţiile telefonului sunt în mare necunoscute, dar odată cu randările au apărut câteva detalii.

Aflăm că ar avea o diagonală de 6.22 inch, port USB Type-C în zona inferioară, jack audio şi că dimensiunile sunt de 156.9 x 76.2 x 7.9 mm. Talia ajunge la 9.5 mm cu tot cu protuberanța camerei. Aş specula că vom vedea o rezoluţie Full HD+ aici, o cameră selfie de 13 MP, cameră duală de 16 MP + 5 MP sau un 12 + 13 MP eventual în spate, procesor Snapdragon 710 şi 4 sau 6 GB RAM.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×